De beste energie aanbiedingen - Eerlijk vergelijken met onze onafhankelijke Energievergelijker - Alle energieleveranciers - Direct overstappen

Het laatste energie nieuws


Meer scheiden, meer groene stroom

Hoe meer huishoudens hun GFT echt gescheiden aanbieden, hoe meer groene stroom er kan worden geproduceerd.


Meer mensen krijgen een slimme energiemeter

Meer mensen krijgen een slimme energiemeter Al 900.000 huishoudens zijn voorzien van een 'slimme meter' en dit jaar zal een begin worden gemaakt met een grote uitbreiding. Tot nu toe werden ze slechts incidenteel aangeboden, als proef, bij nieuwbouw of renovatie of bij vervanging van een bestaande meter. De netbeheerders verwachten in het jaar 2015 1 miljoen slimme meters te installeren. Over vijf jaar moeten alle 8 miljoen woningen in Nederland een slimme meter hebben.


Goed voornemen 2015: breng je financiën op orde

Veel mensen beginnen het nieuwe jaar met het vaststellen van hun goede voornemens. Vaak heeft dit te maken met je gezondheid, bijvoorbeeld meer sporten, stoppen met roken of afvallen. Maar je kunt natuurlijk ook genoeg goede voornemens hebben op andere gebieden. Bijvoorbeeld voor het op orde krijgen van je financiën. Independer geeft tips om het nieuwe jaar goed te beginnen.


De voor- en nadelen van een slimme thermostaat

De intelligente thermostaten zijn aan een opmars bezig. Apparaten zoals Netatmo Thermostat, Nest Learning Thermostat en Honeywell Evohome zijn verbonden met het internet waardoor je ze eenvoudig met je smartphone kunt bedienen. Bovendien kun je er heel wat euro’s op je energiefactuur mee besparen. Hebbes zet enkele voor- en nadelen voor je op een rijtje.


Copyright © 2015 kortingopstroom.nl ® Alle rechten gereserveerd.