De beste energie aanbiedingen - Eerlijk vergelijken met onze onafhankelijke Energievergelijker - Alle energieleveranciers - Direct overstappen

Bespaar op energiekosten met kortingopstroom.nl

Op kortingopstroom.nl vind je diverse energie aanbiedingen. Door over te stappen van energieleverancier kun je enorm op je energiekosten besparen.

Wij verzamelen actuele energieaanbiedingen en plaatsen deze overzichtelijk op onze website. Wij ontvangen ook van energieleveranciers exclusieve aanbiedingen die via onze website worden aangeboden.

Contact met kortingopstroom.nl

Hierbij willen we hier benadrukken dat kortingopstroom geen energieleverancier is. Wij verwijzen onze bezoekers door naar aanbiedingen van diverse energieleveranciers. Via de aanmeldknop ben je doorgestuurd naar bijvoorbeeld een actie van Essent. Heb je je daar aangemeld dan ga je akkoord met de voorwaarden van in dit geval Essent. Voor vragen, klachten, en dergelijke omtrent de aangegane leveringsovereenkomst of overstapprocedure verzoeken wij dan ook vriendelijk om rechtstreeks contact op te nemen met de desbetreffende energieleverancier.

Tip! Indien je telefonisch contact met een energieleverancier wilt opnemen, kun je op de website www.keuzemenu.info van bijna alle energieleveranciers het klantenservice telefoonnummer vinden. Voordeel hier is dat je ook een overzicht van het telefonisch keuzemenu te zien krijgt. Door aan de hand van dit overzicht te bellen heb je snel de juiste persoon aan de lijn ( en kun je direct ter zake komen).

Heb je ( toch ) vragen of suggesties dan kun je ons een e-mail sturen. Natuurlijk proberen we zo snel mogelijk alle ontvangen e-mails te beantwoorden.

Voordat je ons een e-mail stuurt is het raadzaam om even onze meest gestelde vragen door te nemen. Daarin vind je op de meest gestelde vragen meteen het antwoord. Dit kan je veel tijd besparen en dat is natuurlijk wel zo prettig. Staat je vraag met het antwoord er niet tussen stuur dan een e-mail via onderstaand formulier.

Heeft onze FAQ lijst je niet verder geholpen, stuur dan je vraag of suggestie(s) naar :

info@kortingopstroom.nl

 

Contact Webmaster Sacha Menster

Voor vragen over de website neem dan gerust contact op met webmaster Sacha Menster:

Email: info@sachamenster.nl

 

 Copyright © 2015 kortingopstroom.nl ® Alle rechten gereserveerd.