De beste energie aanbiedingen - Eerlijk vergelijken met onze onafhankelijke Energievergelijker - Alle energieleveranciers - Direct overstappen

 

 

De aanbiedingen en acties van energieleveranciers veranderen vaak. Natuurlijk doen we ons uiterste best alles up-to-date te houden. Heb je een fout ontdekt in een aanbieding ( bijvoorbeeld de aanbieding is verlopen of je komt op een lege pagina terecht), dan stellen we het uiteraard zeer op prijs als je ons hiervan op de hoogte brengt.

Wanneer je op een aanmeld knop/button klikt wordt je sowieso automatisch doorverwezen naar de website van de betreffende energieleverancier. Ga dan altijd uit van de informatie die op dat moment wordt getoond.
Indien je overstapt dan ga je altijd een leverings-overeenkomst aan met de betreffende energieleverancier.  Wij zijn dan ook nimmer verantwoordelijk voor het verloop van overstapprocedure dan wel de door jou aangegane overeenkomst met de nieuwe energieleverancier. Zoals in onze 'meest gestelde vragen' staat is kortingopstroom.nl  geen energieleverancier. Wij verzamelen actuele energie aanbiedingen en plaatsen deze overzichtelijk op onze website. Via aanmeld knoppen/buttons verwijzen wij onze bezoekers naar de diverse aanbiedingen van energieleveranciers.

Disclaimer:

1. De content wordt door ons met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, wij aanvaarden geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde.
2. Wij zijn niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.
3. Wij zijn nimmer verantwoordelijk voor het verloop van het door jou aangegane leveringsovereenkomst met een energieleverancier.

Copyright © 2015 kortingopstroom.nl ® Alle rechten gereserveerd.