De beste energie aanbiedingen - Eerlijk vergelijken met onze onafhankelijke Energievergelijker - Alle energieleveranciers - Direct overstappen

Het laatste energie nieuws


8 thermostaat-tips: kleine moeite om veel gas te besparen

8 thermostaat-tips: kleine moeite om veel gas te besparen

In de winter is ons gasverbruik het hoogst. Uit onderzoek van energieleverancier In de winter is ons gasverbruik het hoogst. Uit onderzoek van energieleverancier Essent is gebleken dat we tijdens de donkere dagen acht keer zoveel gas verbruiken als in de zomer. Pricewise komt met 8 handige bespaartips. Hieronder de hoofdpunten. Het volledige artikel kun je nalezen op de website van Pricewise.nl.


Daling Energieprijzen 2015

Volgens verwachting van de vergelijkingswebsite Pricewise dalen de variabele tarieven voor stroom en gas bij bijna alle Nederlandse energieleveranciers. Deze verwachting is gebaseerd op uitgebreid onderzoek onder leveranciers, inkopers en experts op de energiemarkt.


Vervang ventilatiebox en bespaar 60 euro per jaar

Is jouw mechanische ventilatiebox al ouder dan 10 jaar? Door deze te vervangen bespaar je al snel 60 euro per jaar. Een nieuwe ventilatie box is namelijk een stuk energiezuiniger.


NUON : Vergelijk vaste, variabele, duurzame en scherpe energieprijzen en kies de prijs die bij u past.

Nuon heeft 7 handige tips op een rijtje gezet. Ontdek welk energieproduct het beste bij je past.


Energiedirect.nl (dochteronderneming van Essent), Budget Energie en de Nederlandse Energie Maatschappij waren de winnaars van 2014

Energiebedrijven Nuon en Eneco verloren in 2014 voor het derde jaar op rij het grootste aandeel op de energie overstapmarkt. Dit blijkt uit het jaarlijkse onderzoek van vergelijkingswebsite Overstappen.nl. Energiedirect.nl (dochteronderneming van Essent), Budget Energie en de Nederlandse Energie Maatschappij waren de winnaars van 2014.


Energiebedrijven Nuon en Eneco verliezen voor het derde jaar op rij het grootste aandeel op de energie overstapmarkt

Energiebedrijven Nuon en Eneco verliezen voor het derde jaar op rij het grootste aandeel op de energie overstapmarkt. Dit blijkt uit het jaarlijkse onderzoek van vergelijkingswebsite Overstappen.nl.


Identiteitsfraude schaadt slimme energiemeter

Netbeheerders nemen maatregelen om te voorkomen dat met identiteitsfraude gegevens van de slimme meter kunnen worden opgevraagd.


15 superhandige tips om te besparen op je energiefactuur

Alle kleine beetjes helpen! En dat is een regel die ook geldt bij het besparen op je energiefactuur. Want je douche of je droogkast op de juiste manier gebruiken, kan je al heel wat energie besparen. Deze 15 kleine maar gemakkelijke tips zullen je energierekening helpen dalen!


Nuon berispt door Reclame Code Commissie

Nuon is door de Reclame Code Commissie op de vingers getikt. Volgens de Reclame Code Commissie verstrekte Nuon in de Nuon Blijven Loont actie onvolledige informatie over de actievoorwaarden.


Lage olieprijs heeft bijna geen effect op vraag zonne-energie

Analisten van de Deutsche Banken schrijven dat de fors gedaalde olieprijs bijna geen effect zal hebben op de vraag naar zonne-energie wereldwijd. In veel delen van de wereld is zonnestroom zelfs goedkoper dan elektriciteit uit olie.


Copyright © 2015 kortingopstroom.nl ® Alle rechten gereserveerd.